sia Abrasives rešenje za svaki materijal

SIA Abrasives je jedan od vodećih svetskih kompanija u segmentu abraziva. Sa više od 140 godina iskustva – poseduju nenadmašivu inovativnost i jedan od najkompletnijih asortimana proizvoda, uključujući rešenja za sve tipove površina i materijala za širok spektar aplikacija u svim oblicima i formama.

Oni su vaši specijalisti za abrazive sa ogromnim iskustvom u industrijskog primeni.
Nudimo pravo rešenje za brušenje bilo kog materijala i površine.
SIA Abrasives Vaše rešenje za savršenu površinu!

Rešenje za bilo koji materijal

Mnogi materijali svoju lepotu drže sakrivenom Samo profesionalni finiš može otkriti šta je unutra. U SIA-i su posvećeni postizanju savršene površine više od 140 godina.
“Obrušeno sa SIA-om” – konačni dodir čini razliku u širokom spektru materijala: Drvo dobija izražajnu boju, kontrast i prepoznatljivu strukturu. Koža pleni svojim suptilnim nijansama. Korektivnim sočivima obezbediti najbolju oštrinu vida. Metal sija na vrhuncu svog savršenstva. Mermer razvija različite efekte. Plastika i najsofisticiraniji premazi postaju oličenje funkcionalnosti i estetske privlacnosti.
SIA svojim oprobanim i dokazanim rešenjima nudi ekspertizu tamo gde vaše specifične aplikacije to zahtevaju!

 

Naša nova proizvodna linija

je najmoderniji takav pogon na svetu! Najsavremeniji proces kontrole kvaliteta uz pomoć laserskih i ultra-zvučnih sondi koje u svakom trenutku proveravaju preko 1.000 parametara, nam omogućava da proizvodimo abrazive vrhunskog kvaliteta i u isto vreme održavamo ujednačen nivo kvaliteta.

Naša zelena fabrika

Nova proizvodna linija je napravljena u skladu sa veoma rigoroznim ekološkim standardima. Optimizovani proces cirkulacije vazduha i nadokadivanje izgubljene toplote značajno smanjuju potrošnju energije. Sve štetne supstance se uništavaju u pogonu za tretman izduvnih gasova.

Pogon za budućnost!

Sa novom proizvodnom linijom br.5 smo u mogućnosti da proizvedemo 40 miliona kvadratnih metara brusnog materijala godišnje, zajedno sa druge dve linije koje imamo u Frauenfeld-u. Ukoliko bi proizvodna širina rolne bila 1 metar, to bi bilo ekvivalentno jednom krugu oko planete Zemlje. Povećanje kapaciteta nam omogućava da ispoštujemo sve veću potražnju za našim proizvodima i napravimo dobru osnovu za budući rast.
U proizvodnoj liniji 5 koristimo nove mašine koje su u mogućnosti da proizvedu brusnu traku širine do 2 metra. Ove ekstra-široke brusne trake nam otvaraju potpuno nove segmente tržišta i kreiraju dodatne mogućnosti za prodaju, na primer u industriji ploča od drveta. U tehničko-tehnološkom smislu mi nastavljamo da unapređujemo liniju 5.
Sistem je koncipiran na takav način da možemo da ga adptiramo i proširimo u bilo koje vreme kako bi pratili uvećanu tražnju sa tržišta i od naših kupaca.

Najmodernija fabrika na svetu - nadohvat ruke

Impresivna veličina i kompleksnost linije 5 zapravo tek dolazi do izražaja kada se napravi virtuelna tura kroz srce našeg proizvodnog pogona. Veliki broj fino koordinisanih komponenti omogućava da imamo moduralni sistem proizvodnje na bazi “just-in-time” procesa proizvodnje, zahvaljujući čemu možemo da proizvedemo sledeću generaciju modernih brusnih materijala.
Spustite zavesu, pustite film!